Hola, sóc la Mercè

Experta en viatges meravellosos

Els meus clients son com família i els dic allò de “truqueu quan arribeu”.

Fa més de 25 anys que vaig crear la meva agència, Vic Viatges, per ajudar? Te a planificar les teves merescudes vacances: escapades romàntiques, vacances en família, viatges exòtics, creuers, bitllets d'avió ...

Crec que oferir-te tranquil·litat, seguretat, confiança i un tracte familiar. Planificar un viatge és una experiència emocionant i vull que ho fem junts perquè puguis:


ü   Estalviar comensales:

Tenim els millors preus de majorista perquè fer el viatge que somies no et costi tant.


ü   Temperaturas de Guanyar:

No passis més hores buscant per internet. Dedica el teu temps a fer el que t'agrada i no a buscar entre les ofertes de milers de portals different. T'ofereixo la meva experiència com a professional dels viatges perquè tinguis el viatge que vols al preu que s'adapti a tu.


ü   Viure una experiència inoblidable

Conec les rutes més boniques, els millors allotjaments i paquets de destinacions que et meravellaran. I com que semper poden passar coses, t'ofereixo atenció les 24h durant el teu viatge per urgències o imprevistos. Des de les nostres illes, passant pels desiertos, platges tropicales o grans ciutats internacionals ... conec els ingredientes per fer que el teu viatge sigui el millor que has fet mai.


Vull parlar amb tu

609828217