agencia de viajes, producto propio, seguros, paquete dinamico, expertos

CONEIX EL NOSTRE EQUIP!

CONEIX EL NOSTRE EQUIP!


MERCÈ ALIER


Vaig decidir emprendre aquesta aventura l’any 2013, La meva inquietud per viatjar em va portar a assessorar i organitzar viatges personalitzats, i va néixer VIC VIATGES.

Hem considero una persona amb empenta, resolutiva, i m’agrada molt la cohesió d’equip, sempre que cal ens reunim per contrarestar opinions.

Gaudeixo passant temps amb la meva família, a l’agència i viatjant, sempre que puc m’escapo!

L’any 2020 ens va fer baixar la persiana, deixant-nos amb la meitat de la plantilla, però vàrem tornar més forts que mai i ara formem un gran equip.

Des d’aleshores que realitzo viatges acompanyats per a mi durant tot l’any, i puc dir que està sent una experiència molt enriquidora i gratificant, on els clients acaben sent amics.


ANNA CASALS


L’Anna, fa 10 anys que està a l’agencia, es la mes veterana,  ella es l’especialista de viatges de +55 anys, Imserso, i circuits organitzats.

També li encanta organitzar escapades Europees, i Viatges a les Illes, sobretot a les Canàries, es coneix gairebé tots els hotels de Tenerife,

Es riallera, i sempre et saluda amb un deu-vos-guard.


CRISTINA SALA


La Cristina es la més jove de l’equip, es organitzada , transmet una pau i serenor perfecte per organitzar els viatges mes rebuscats i personalitzats.

Després de la pandèmia va tornar a l’equip per començar a tornar a crear el que haviem sigut abans, començava la recuperació post-pandèmia.

Sempre troba ofertes que els altres no trobem ; i li falta temps per preparar-se la maleta. Li agrada viatjarà destins civilitzats i sobretot que en mengi molt be

Seure al costat de la Sonia fa que totes dues  formin un equip perfecte.


SONIA VILADELBOSCH


La Sònia ja portava molt temps amb nosaltres, malgrat que la pandèmia ens va obligar a separar-nos. L’any 2023 ens va dir que tornava, ella es la persona que ens faltava per tenir l’equip complet altre cop.

Amb ella va tornar l’alegria, el nervi i la inquietud que sempre desprèn per oferir el millor servei. Junt amb la Cristina us preparen les millors auto rutes i llarga distancia, són un súper tàndem.

Sempre té la maleta a punt per viatjar i viure noves experiències. És una apassionada d’Àsia.